bnbnnbnbbbb.png Мортен Шойен, начальник відділу маркетингу компанії Eltek, та Д-р Штейн Скьорсхаммер, генеральний директор компанії «Sunergy»

Компанія Eltek пишається тим, що постачає сонячну енергію для проекту SunErgy в Камеруні з метою забезпечення екологічно чистою електроенергію більш ніж 600 000 людей.

У двох селах вже встановлені батереї, які на 100% працюють на сонячній енергії. Їхня цінність для поліпшення якості життя людей очевидна. У інших 4 селищах процес будівництва триває. Проект набирає обертів, і ми з нетерпінням чекаємо на підтримку компанії "Sunergy" з цими та подальшими проектами у селах Африки в найближчому майбутньому.

"Ми вважаємо, що модель SunErgy є справді стійкою моделлю, оскільки вона базується на тому, що користувачі платять за електроенергію та інші послуги, які вони надають, і не залежать від пожертвувань чи грантів", - вважає Мортен Шойен, начальник відділу маркетингу компанії Eltek. "Це також сприяє розвитку місцевого бізнесу та створює робочі місця, що збільшує важливість наявності електроенергії у місцевій громаді".

Надання доступу до електроенергії продовжуватиме створювати можливості для розвитку місцевого бізнесу та економічного зростання.

Про компанію SunErgy

SunErgy AS – це норвезька компанія, яка спеціалізується на наданні спільнотам малорозвинених країн Африки, які не мають доступу до електроенергії, малих сонячних електростанцій «під ключ».

www.sunergypower.org
pix
pix
pix