hghgjjjjg.png

Перша у світі плаваюча офшорна вітрова електростанція спирається на систему ІБП Rectiverter компанії Eltek, яка забезпечує стабільну роботу, гарантуючи, що незважаючи на блискавки та інші несприятливі умови, обладнання зв'язку ніколи не вийде з ладу.

Океан займає близько 70% поверхні Землі і є невикористаним ресурсом для енергетики та економічного зростання. Близько 80% ресурсного потенціалу знаходиться у глибинних водах. Це ідеальне рішення для першої у світі плавучої морської вітрової електростанції Hywind, розробленої компанією Equinor.

Rectiverter для критично важливих операцій

Забезпечуючи електроенергією 20 000 домогосподарств, вітрогенератор Hywind потужністю 30 МВт підтримується модулями Rectiverter від компанії Eltek, встановленими компанією-партнером Equinor Siemens. Системи безперебійного живлення постачають живлення для аварійного освітлення, приладів, освітлення та обладнання зв'язку.

"Eltek пропонує високоякісні продукти з відмінним сервісом і, що добре підходить для рішень Siemens. Продукція компанії Eltek зіграла важливу роль для задоволення вимог проекту", - зауважив Ерік Фосс Гарстад з компанії Siemens, після запуску проекту. "Siemens прагне бути лідером на ринку, коли мова йде про якість, нові рішення та обслуговування. Eltek пропонує високоякісні продукти з відмінним сервісом, тому це добре підходить для рішень Siemens".

Продукція компанії Eltek зіграла важливу роль для задоволення вимог проекту

Ерік Фосс Гарстад, компанія Siemens nmmmnnnn.png

Від бачення до реальності

Кілька років тому використання плавучого морського вітру було віддаленим сном, який символізувала одна невелика офшорна турбіна Hywind у Норвегії. Сьогодні це найбільш життєздатне і зріле рішення, готове до виходу на ринок. З першою плавучою вітроелектростанцією у світі Hywind у Шотландії було відкрито величезний потенціал плавучого морського вітру. Все технічне обладнання повинно пройти випробування у несприятливому середовищі, і компанія Eltek продемонстрував всю його цінність.

Тепер у всіх країн світу є чудова можливість використовувати модулі Rectiverter в офшорних установках, особливо коли доступний простір обмежений.

Ларс Доуза, промисловий відділ компанії Eltek

Низька вартість володіння, низький рівень технічного обслуговування

При дуже високому значенні MTBF, Rectiverter не вимагає великої кількості запасних частин, що робить його більш придатним для використання у важкодоступних локаціях. 258 метрів над рівнем моря, в середині океану – це точно таке місце, куди б ви хотіли скоротити ваші сервісні візити до мінімуму.

"Тепер у всіх країн світу є чудова можливість використовувати модулі Rectiverter в офшорних установках, особливо коли доступний простір обмежений і загальна вартість володіння зменшується, у порівнянні зі стандартним ІБП", - пояснює Ларс Доуза з промислового відділу компанії Eltek.

Компанія Eltek з нетерпінням чекає подальшого розвитку в цій галузі, готуючись взяти участь у розкритті енергетичного потенціалу плавучих вітряних електростанцій у глибоководних водах.

Перший у світі двонаправлений модуль перетворення потужності

Rectiverter – це нова концепція перетворення потужності. Він поєднує в собі функціональні можливості випрямляча, інвертора та статичного перемикача в одному двонаправленому енергетичному модулі. Це відкриває нові можливості для нової архітектури потоку енергії та новий спосіб проектування енергосистем, що задовольняє потреби у виході як змінного, так і постійного струму в одній модульній системі.

pix
pix
pix