news-open.jpg

Зелений вплив гібридної сили

З моменту свого запуску в 2008 році ці гібридні рішення, що поєднують сонячну резервну енергію та високоефективні енергосистеми постійного струму, замість систем дизельних двигунів, позбавили атмосферу від більше ніж 900 000 тон CO2 та зменшили витрати на електроенергію більше ніж на 400 млн. дол.

Залежно від конфігурації обладнання та вимог до джерела живлення, заощадження на кожному об'єкті значно відрізняються, але, як правило, експлуатаційні витрати зменшуються на 70-80%, в основному за рахунок скорочення споживання дизельного палива генераторами та зниження витрат на обслуговування. Крім того, гібридні рішення забезпечують підвищену надійність та швидкість роботи.

Компанія Eltek реалізовує свої проекти "під ключ" у багатьох країнах світу, використовуючи технологію MultiSite Monitor, яка дає можливість отримувати широкий огляд всієї мережі, що дозволяє оптимізувати використання джерел енергії та підвищити продуктивність сайту. Усі ці фактори сприяють успіху компанії у сфері гібридних сайтів.

pix
pix
pix